Mobilní etiketovací a záklopková linka

Vaše láhve opatříme etiketou a záklopkou na naší moderní etiketovací a záklopkové lince
Přijedeme k vám
Jsme nedaleko vašeho vinařství
Rezervujeme vám
termín
Rezervujeme vám termín
Naetiketujeme více než
20 000 lahví za den
Naetiketujeme více než 20000 lahví za den
KONZULTACE A NABÍDKA ZDARMA
Kontaktujte nás

Parametry mobilní etiketovací a záklopkové linky pro lahve

Mobilní linka pro etiketování a zaklopení lahví může být nakonfigurována na níže uvedené parametry.
Druh etikety:
přední, zadní, krček
Typ lahve:
Všechny typy běžně dostupných lahví
Druh záklopky:
zobrazit specifikaci

Požadované zázemí a technické parametry

Pro etiketování a aplikaci záklopek je potřeba počítat s níže uvedenými informacemi.
Prostor pro zařízení
Příjezdová plocha soupravy 3x3x10m ŠxVxD. Celková váha soupravy do 3,5t.
Obsluha
4 manipulační dělníci.
Elektřina
Přípojka 400V + 230V. Jističe min. 25C, ideálně 32C. Proudový chránič FI 0,03A.
Připravenost lahví
Lahve pro aplikaci etiket a záklopek musí být čisté suché.
Proces etiketování probíhá v souladu se zavedeným systémem HACCP včetně následné profesionální sanitace zařízení.

Jak probíhá proces etiketování a zaklápění lahví

Dodržujeme přesný technologický postup, který vám garantuje kvalitní aplikaci etikety a záklopky.
1
Ofuk láhve tlakovým vzduchem
2
Aplikace záklopek
3
Aplikace etiket
Zajímá vás jaké používáme technologie?
Více
KONZULTACE A NABÍDKA ZDARMA
Kontaktujte nás

Podívejte se jak linka vypadá a funguje

|
|
Nezávazná
poptávka
crossmenuchevron-up